Nationalekonomiska institutionen

Ekonomihögskolan vid Lunds universitet

Anslagstavla

Praktikplatser, informationsmöten, seminarier, föreläsningar, et cetera

Nedan anslås sådant som är eller som kan vara av specifikt eller allmänt intresse för dig som student såsom praktikplatser, informationsmöten, föreläsningar, seminarier, studentjobb och liknande. Via länkarna når du mer information om respektive inlägg.

Sommarassistent på Ratio 2021

Under sex veckor i perioden juni till augusti får du möjlighet att arbeta tillsammans med seniora forskare i något av Ratios forskningsprojekt. Det är en kreativ och kvalificerad miljö, med stora möjligheter att utvecklas och lära sig mer om forskning.

14 oktober–24 februari 2021

RBB Economics in Stockholm recruits economist

RBB Economics offers career opportunities for entry level economists.

15 december– 6 juni 2021

Studieverkstaden

Vill du förbättra din studieteknik? Vill du bli bättre på att skriva akademiska texter? Vill du bli säkrare på att tala inför andra? Då kan du vända dig till Studieverkstaden!

22 januari–31 maj 2021

Studenthälsan - kurser och föreläsningar VT21

Du kan gå ett antal kurser på Studenthälsan. Vissa kurser anordnar vi löpande varje termin, andra anordnar vi på begäran. Välkommen!

22 januari–31 maj 2021

Volontärarbete - styrelsearbete i Rädda Barnen Lund

Har du ett intresse av att hjälpa barn och unga? Vill du ha möjligheten att förbättra tillvaron för barn i Lund? Sök till Rädda Barnens lokalförening i Lunds styrelse!

22 januari–28 februari 2021