Nationalekonomiska institutionen

Ekonomihögskolan vid Lunds universitet

Anslagstavla

Praktikplatser, informationsmöten, seminarier, föreläsningar, et cetera

Nedan anslås sådant som är eller som kan vara av specifikt eller allmänt intresse för dig som student såsom praktikplatser, informationsmöten, föreläsningar, seminarier, studentjobb och liknande. Via länkarna når du mer information om respektive inlägg.

Stipendium - Nya sparbanken i Lund 100-års Jubileumsstiftelse

Stipendier vikta åt dig som studerar på Ekonomihögskolan – sök senast 31 oktober.

23 augusti–31 oktober 2021

Studenthälsan - kurser och föreläsningar HT21

På Studenthälsan erbjuder vi kurser för dig som student. Dessutom arrangerar vi lunchföreläsningar med olika teman relaterade till studenthälsa. Välkommen!

31 augusti–16 januari 2022

Praktik VT22 - Faugert & co utvärdering

Är du intresserad av att utveckla offentlig sektor och bidra till policyutveckling? Vill du få praktisk erfarenhet av att ta fram analysunderlag och skriva rapporter? Vi erbjuder nu två praktikplatser på vårt kontor i Stockholm under vårterminen 2022.

27 september–31 oktober 2021

Praktik VT22 - Pratham Sverige

Bli del av det svenska kontoret till en av världens mest erkända icke-vinstdrivande utbildningsorganisationer, Pratham. Som praktikant på vårt svenska kontor blir du en viktig del av en organisation som befinner sig i en tillväxtfas.

5 oktober–15 november 2021

Praktik VT22 - Liberalernas riksdagskansli

Är du en samhällsintresserad liberal? Vill du veta mer om hur det politiska arbetet i riksdagen går till? Passa i sådana fall på att söka praktikplats hos Liberalernas parti- och riksdagskansli.

5–30 oktober 2021

Tyska i praktiken

Läs tyska i Tyskland och samla internationell arbetslivserfarenhet! Fyra månader av kursen utgörs av språkpraktik på en tysk arbetsplats inom önskat område.

12 oktober–15 november 2021

Ekonomifakta söker föreläsare VT22

Vill du ha ett roligt extrajobb som ger försprång och värdefulla kontakter, utvecklar din förmåga att tala inför grupp och möta gymnasieelever med en mycket uppskattad föreläsning?

20 oktober–18 november 2021