Nationalekonomiska institutionen

Ekonomihögskolan vid Lunds universitet

Anslagstavla

Praktikplatser, informationsmöten, seminarier, föreläsningar, et cetera

Nedan anslås sådant som är eller som kan vara av specifikt eller allmänt intresse för dig som student såsom praktikplatser, informationsmöten, föreläsningar, seminarier, studentjobb och liknande. Via länkarna når du mer information om respektive inlägg.

Studenthälsan - kurser och föreläsningar VT20

Du kan gå ett antal kurser på Studenthälsan. Vissa kurser anordnar vi löpande varje termin, andra anordnar vi på begäran. Välkommen!

27 januari– 7 juni 2020

Praktik HT20 - New Republic

Vill du praktisera på ett public affairs-företag som ger strategisk rådgivning och operativt stöd åt företag, myndigheter och organisationer?

20 februari–31 maj 2020

Praktik HT20 - KPMG offentlig sektor (Malmö)

Är du nyfiken på en karriär med inriktning på uppdrag inom offentlig sektor? KPMG Offentlig sektor erbjuder dig som studerar samhällsvetenskaplig universitetsutbildning att under din praktikperiod få en unik möjlighet att få förståelse för de utmaningar s...

25 februari–26 april 2020

Tyska i praktiken

Läs tyska i Tyskland och samla internationell arbetslivserfarenhet! Fyra månader av kursen utgörs av språkpraktik på en tysk arbetsplats inom önskat område.

2 mars–15 april 2020

Praktik HT20 - Ratio

Är du i slutet av en utbildning inom exempelvis nationalekonomi, statsvetenskap, sociologi eller företagsekonomi? Sök praktik på forskningsinstitutet Ratio.

12 mars–15 april 2020